Gestió empresarial:
Estratègia econòmica
& Project management

Oferim suport estratègic extern per tal que el vostre negoci creixi amb solidesa i adequació. Treballem amb petites i mitjanes empreses per definir les seves estratègies econòmiques i organitzar els seus processos interns.

Us ajudem a assolir
els vostres objectius empresarials

A Alada trobareu un partner compromès i proper per millorar la productivitat de la vostra empresa. Creiem que, amb les eines adequades, cap repte empresarial és inabastable. Us ajudem a fer créixer el vostre negoci!

monedas

Tenim més de 30 anys d’experiència en gestió empresarial i project management

Yolanda Aguayo

Llicenciada en Economia de l’Empresa, amb un EMBA i dos postgraus especialitzats en finances i gestió empresarial. Porto més de 25 anys gestionant petites empreses.

L’anàlisi i optimització del sistema de gestió de les empreses és el que més m’agrada de la meva feina. Gaudeixo acompanyant els CEO, que –amb la seva iniciativa empresarial i entusiasme– estan tirant endavant projectes interessants, ajudant-los en la consecució dels seus objectius.

Com a CEO d’Alada, la meva missió és que l’equip pugui donar suport als nostres clients de manera eficient i propera, adaptant-nos a les seves necessitats.

Soc una persona curiosa, sempre interessada en aprendre coses noves i escoltar i analitzar diferents opinions i enfocaments. La dansa és la meva gran afició i gaudeixo de la companyia de la família i els amics.

Amy Chernasky

Vaig néixer als Estats Units i soc llicenciada per la Universitat de Pennsilvània. Tinc 18 anys d’experiència coordinant projectes editorials. L’organització de grans equips d’autors, artistes, fotògrafs i altres col·laboradors per a la publicació d’obres enciclopèdies m’ha ensenyat i ajudat a créixer com a professional. He treballat en diversos projectes amb ONGs i entitats científiques internacionals dedicades a la conservació, una de les meves passions personals, com ara BirdLife International, IUCN, Conservation International i Re:wild, entre d’altres.

Em motiva resoldre problemes i ajudar els altres a treballar amb objectius clars i ben definits. La meva tasca com a Project Manager consisteix en dissenyar un pla eficient per al vostre projecte i coordinar cadascun dels passos, sent fidel a la política i cultura de la vostra empresa.

M’agrada gaudir de la natura amb la meva família i ensenyar als meus fills a respectar i cuidar el planeta.

Ana Lineros

La meva experiència professional com a comptable administrativa contribueix al meu alt nivell de motivació, eficiència, ètica i habilitats organitzatives de la meva feina. Soc una persona decidida i col·laboradora. M’asseguro que les necessitats dels nostres clients es satisfacin de manera ràpida i eficient.

He gestionat la facturació de l’editorial Lynx Edicions durant 18 anys, on també he coordinat la logística de paquets i pallets tant a escala nacional com internacional.

El meu caràcter optimista fa que qualsevol tipus de projecte sigui un repte atractiu per a mi i, davant les dificultats, sempre intento explorar alternatives positives. M’agrada gaudir del temps lliure amb la meva família i participar, com a membre actiu de l’associació de pares i mares,

en les activitats escolars i esportives que fan els meus fills.

Ana Conesa

Curiosa per naturalesa i apassionada per la lectura des que el meu avi em va ensenyar a llegir als tres anys. Em vaig llicenciar en Periodisme i, després d’uns anys al Regne Unit, vaig tornar a Barcelona a estudiar un màster en Edició.

M’agrada fer de tot una mica, estar al dia de les noves tendències i continuar aprenent. Actualment, estic acabant una especialització en Digital Content.

Després d’anys dedicada a la coordinació editorial, ara em trobaràs gestionant l’atenció al client i l’estratègia de comunicació i màrqueting d’Alada.

Espero amb il·lusió que reobrin les sales de concerts. Mentrestant, em poso al dia amb lectures, pel·lícules i sèries.

Us oferim el rigor, l’experiència i la capacitat necessàries per definir una estratègia econòmica i ajudar-vos en els processos de producció de la vostra empresa. Contacteu-nos! Parlem?

Parlem?