Project management

Ajudem les PIME a desenvolupar l’estratègia òptima per implementar els seus projectes. El nostre equip humà, especialitzat en direcció i gestió de projectes, serà el vostre millor aliat per culminar els vostres projectes amb èxit. Mitjançant la planificació i treballant braç a braç amb la direcció de la vostra empresa, us ajudarem a assolir els vostres objectius de manera eficient.

Parlem?

Quins avantatges us oferim?

Control del temps i els recursos necessaris per al vostre projecte

Desenvolupament i implementació de plans estratègics

Direcció i motivació de l’equip humà

Gestió de les compres i recursos necessaris

Monitoratge continu del projecte

Feedback constant entre les parts implicades


El nostre objectiu és millorar la productivitat i competitivitat de la vostra empresa

Comptar amb una planificació intel·ligent és essencial per assolir els terminis establerts, crear un bon ambient de treball i aconseguir els objectius de la vostra empresa. Milloreu la productivitat i competitivitat de la vostra PIME amb nosaltres!

Per què la vostra empresa necessita un Project Manager?

Dur a terme projectes d’envergadura requereix d’un equip professional format i experimentat que sàpiga planificar i anteposar-se a les dificultats. A Alada comptem amb anys d’experiència en el lideratge i gestió de projectes.

Parlem?

Estem preparades per liderar el vostre projecte

A Alada ens encarreguem de tot perquè el vostre projecte tingui èxit. Tenim experiència en la coordinació d’equips i la planificació d’estratègies organitzatives eficients per al seguiment del vostre projecte. La nostra fórmula d’èxit en la gestió de projectes es defineix en tres pilars: estratègia, experiència i organització.

Us garantim lideratge, treball en equip, gestió de conflictes i organització. També tenim en compte les necessitats comunicatives del vostre projecte i ens avancem a possibles problemes i conflictes.

Implicació en el projecte

A Alada tractem cadascun dels projectes en què treballem com si fossin nostres. El nostre objectiu és facilitar el treball a les PIME. Volem democratitzar la gestió de projectes perquè les empreses, ja siguin grans o petites, s’atreveixin a liderar idees ambicioses. Som aquí per fer-vos la vida més fàcil!

Proximitat, flexibilitat i adaptació

Cada empresa té necessitats i particularitats diferents, i això les fa úniques. Per això, mirem de treballar de manera flexible i propera. Ens tindreu al teu vostre costat per aconseguir els vostres objectius.

Rigor i
compromís

La nostra experiència en Project Management ens demostra que els projectes només surten bé si hi ha rigor i compromís. El nostre equip humà us ofereix el màxim nivell de professionalitat per dur a terme amb èxit el vostres objectius. Ens comprometem amb vosaltres!

El nostre equip us ofereix responsabilitat i eficiència sobre la planificació, l’execució, el control i el tancament del vostre projecte.

Parlem?